IN JORK

God morgon fina ni, just nu är jag hos Finja i Jork och vi har precis vaknat. Igår var vi ute och shoppade hela dagen (fick med mig mycket hem som jag visar senare idag!) och vi svängde även förbi Primark i Billstedt. Köpte bland annat världens coolaste vattenflaska, är helt amazed över hur smart den är haha… Man kan liksom ha frukt i något fack samtidigt som vatten så att det blir godare. 

Idag ska vi förmodligen iväg och bada en stund och sedan vet jag inte riktigt. Kanske hittar på något mer! Har förresten också börjat prata lite om en resa med Finjas familj i sommar igen, skriver mer om det i ett annat inlägg också. Ha en fin dag, kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s