IN JORK

God morgon fina ni, just nu är jag hos Finja i Jork och vi har precis vaknat. Igår var vi ute och shoppade hela dagen (fick med mig mycket hem som jag visar senare idag!) och vi svängde även förbi Primark i Billstedt. Köpte bland annat världens coolaste vattenflaska, är helt amazed över hur smart den är haha… Man kan liksom ha frukt i något fack samtidigt som vatten så att det blir godare. 

Idag ska vi förmodligen iväg och bada en stund och sedan vet jag inte riktigt. Kanske hittar på något mer! Har förresten också börjat prata lite om en resa med Finjas familj i sommar igen, skriver mer om det i ett annat inlägg också. Ha en fin dag, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s