BILLSTEDT AND EUROPA PASSAGE

img_3138img_3132img_3133img_3131img_3135

God kväll fina ni, hoppas att ni har haft en bra dag! Igår var jag ute med Finja i Hamburg och shoppade en hel del, som jag skrev igår, och idag har vi gjort en massa kul. Först var vi på Arriba, ett äventyrsbad i Hamburg. Jag fick värsta nostalgikicken när jag insåg att jag var där när jag var liten haha, så det var jättekul att vara där i några timmar. Efter det så åkte vi ett shoppingcenter och kollade lite. Slutade dock med att jag inte köpte något. Go me! Tillsist åkte vi till en hamburger-restaurang som hette Peter Pane (nära där min moster bor tydligen) och åt. SÅ gott! Jag som älskar hamburgare var lyrisk haha… Jag åt deras ”classic burger” och den var riktigt god, stort tips om ni någonsin befinner er här i Hamburg. Min kväll avsluades med mellomys här hemma igen efter att jag blvit hemskjutsad. Min morbror (säger man så? Min mosters man iaf) har sin syster här nu och hans kompis David var här ett tag också. Jättekul!

Imorgon lägger jag upp lite mer om vad jag köpte. Tyvärr sista dagen, usch vad synd att lovet inte är liiite längre. Kommer förhoppningsvis tillbaka snart dock! Ha en bra kväll, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s