INSTAGRAM LATELY

Här är de senaste bilderna på min instagram, en hel del härifrån Tyskland. Egentligen skulle jag dock vilja fylla hela mitt feed med flygbilder! Tycker de är så fina! Krävs ju i och för sig att vädret är på topp, men brukar alltid underhålla mig med att fota utanför fönstret när jag flyger. Se till att kolla in min instagram om ni vill se fler bilder @vanjaulfvensjo!

Ett fint lägenhetshus i Sternschanze som jag var tvungen att fota, var så fint!

En av bilderna min moster tog när vi var inne i en tunnel.

Utsikt från flyget hit, har 100 till kan jag lova! 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s