INSTAGRAM LATELY

Här är de senaste bilderna på min instagram, en hel del härifrån Tyskland. Egentligen skulle jag dock vilja fylla hela mitt feed med flygbilder! Tycker de är så fina! Krävs ju i och för sig att vädret är på topp, men brukar alltid underhålla mig med att fota utanför fönstret när jag flyger. Se till att kolla in min instagram om ni vill se fler bilder @vanjaulfvensjo!

Ett fint lägenhetshus i Sternschanze som jag var tvungen att fota, var så fint!

En av bilderna min moster tog när vi var inne i en tunnel.

Utsikt från flyget hit, har 100 till kan jag lova! 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s