YELLOW

gul1gul

Good morning people, hoppas ni mår bra! Idag är det onsdag och jag har nu varit här i fyra dagar! De kommande dagarna har jag faktiskt en hel del planerat. Imorgon händer inget speciellt tror jag, men på fredag ska jag åka in till stan och träffa Finja. Ska bli så kul att catch up med henne och dessutom få lite shopping gjord! Ska sedan åka med henne till Jork där hon bor (ca 40 min med tunnelbana utanför Hamburg) och så ska jag sova där. Vet faktiskt inte än vad vi ska göra, men ska bli jättekul! På lördag kommer Malisa, Nils syster hit till Hamburg och då är det även Mello på tv som vi ska streama. Är man svensk så är man känner jag, mello är ett måste! ; )

Nu ska jag upp och äta lite frukost, ha en fin dag! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s