YELLOW

gul1gul

Good morning people, hoppas ni mår bra! Idag är det onsdag och jag har nu varit här i fyra dagar! De kommande dagarna har jag faktiskt en hel del planerat. Imorgon händer inget speciellt tror jag, men på fredag ska jag åka in till stan och träffa Finja. Ska bli så kul att catch up med henne och dessutom få lite shopping gjord! Ska sedan åka med henne till Jork där hon bor (ca 40 min med tunnelbana utanför Hamburg) och så ska jag sova där. Vet faktiskt inte än vad vi ska göra, men ska bli jättekul! På lördag kommer Malisa, Nils syster hit till Hamburg och då är det även Mello på tv som vi ska streama. Är man svensk så är man känner jag, mello är ett måste! ; )

Nu ska jag upp och äta lite frukost, ha en fin dag! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s