REDIGERING OCH KÄRLEK? – Q/A

new1-2new3-2

Hej Vanja! Tack för en fin blogg och för all inspiration. Jag undrar, var och hur redigerar du dina bilder? : )
Hej och tack så mycket för de fina orden! Jag redigerar mina bloggbilder i Lightroom och mina instagrambilder i appen och i vsco-cam. Brukar mestadels ljusa upp mina bilder, lägga till lite konstrast och/ eller skugga och sedan se till så att färgen är så som jag vill ha den, dvs lägga på eller ta bort saturation. Det beror lite på vilka bilder det är jag ska redigera. Till instagram gillar jag att ha ljusa bilder, men med en del färg eftersom det passar bra in i mitt feed. Då anpassar jag redigeringen utifrån vad jag tror blir bäst. Hoppas du fick svar på frågan, kram!

Har du någon pojkvän eller har du haft något seriöst förhållande? Hur funkar det sedan i USA? kram!
Hej du! Nej jag har ingen pojkvän och skulle inte heller säga att jag haft något seriöst förhållande. Eftersom jag inte har någon kille nu så kommer inte det bli något problem när jag flyttar till USA, men att däremot hitta någon där kanske blir jobbigt när jag sedan måste säga hej då. Vi får se lite hur det blir hehe… Kommer dock bli riktigt kul att gå på dejter där och så, men naturligtvis vet jag inte hur det kommer bli så här i förväg : ) Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s