REDIGERING OCH KÄRLEK? – Q/A

new1-2new3-2

Hej Vanja! Tack för en fin blogg och för all inspiration. Jag undrar, var och hur redigerar du dina bilder? : )
Hej och tack så mycket för de fina orden! Jag redigerar mina bloggbilder i Lightroom och mina instagrambilder i appen och i vsco-cam. Brukar mestadels ljusa upp mina bilder, lägga till lite konstrast och/ eller skugga och sedan se till så att färgen är så som jag vill ha den, dvs lägga på eller ta bort saturation. Det beror lite på vilka bilder det är jag ska redigera. Till instagram gillar jag att ha ljusa bilder, men med en del färg eftersom det passar bra in i mitt feed. Då anpassar jag redigeringen utifrån vad jag tror blir bäst. Hoppas du fick svar på frågan, kram!

Har du någon pojkvän eller har du haft något seriöst förhållande? Hur funkar det sedan i USA? kram!
Hej du! Nej jag har ingen pojkvän och skulle inte heller säga att jag haft något seriöst förhållande. Eftersom jag inte har någon kille nu så kommer inte det bli något problem när jag flyttar till USA, men att däremot hitta någon där kanske blir jobbigt när jag sedan måste säga hej då. Vi får se lite hur det blir hehe… Kommer dock bli riktigt kul att gå på dejter där och så, men naturligtvis vet jag inte hur det kommer bli så här i förväg : ) Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s