LÜBECK & CO.

img_2952tunnelimg_2953img_2950

Idag när vi var ute gick vi förbi en tunnel som ledde in till detta huset! Var så fint där, så vi hann fota litegrann innan det kom ut en relativt missnöjd man som tyckte att vi skulle gå hehe… Vi gick i alla fall runt i Sternschanze idag och vädret var jättefint! Solen sken och det var faktiskt rätt så varmt. Så skönt! Sternschanze skulle jag beskriva som en rätt så sunkig del av Hamburg egentligen, finns bland annat ett gammalt konserthus mitt i stan där som staten har skänkt till hemlösa runt om i staden. HÄR (klick) kan ni se hur det ser ut, kanske inte jättefint, men det känns som att det kännetecknar hela statsdelen haha.

På eftermiddagen har vi handlat och hämtat Tilda och nu ska barnen lägga sig. Osäker på vad vi ska göra, men kanske kolla på någon film eller så. Har jag förresten sagt att jag har börjat kolla jättemycket på cheerleading-videos? Tycker det är så kul, blir så inspirerad att börja öva inför mina tryouts! Verkar rätt så svårt faktiskt, men imma do my best ; ) Ha en bra kväll, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s