Spännande samtal!

Hej på er! Idag har vädret varit likadant som igår, dvs rätt så regnigt, så vi har mest varit hemma. Vi gick en stund och handlade ingredienser till Maultaschenauflauf som vi åt nyss (min favoritmat!) men utöver det så har det varit en väldigt lugn dag. Mysigt faktiskt! Dock hände något kul på eftermiddagen! Jag fick ett jättekul samtal angående ett jobb som jag har sökt, så när jag kommer hem till Sverige igen så ska jag iväg på en arbetsintervju. Blev jätteglad, tror just det jobbet passar mig perfekt så jag håller tummarna att jag får det! Nu ikväll är jag inte hundra på vad vi ska göra, men jag är riktigt sugen på att kolla på någon serie. Vad ska ni göra?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s