ETT STORT PAKET

img_2751img_2754

BLACK TSHIRT DRESS – HÄR

img_2758img_2763

PAISLEY DRESS – HÄR

img_2767img_2769

WORK OUT SET – HÄR (LIKNANDE)

img_2776img_2778

JEANS SKIRT – HÄR

Här är några sneak peaks på fyra av de sju plaggen jag fick hem innan jag åkte till Tyskland. En svart tshirt-klänning, en mönstrad klänning, ett träningsset (dock tyvärr för stort) och en jeanskjol som passar perfekt till sommaren! Är riktigt nöjd och ska försöka visa resten av dem senare. Det är bland annat en blus och ett set med tre skärp. Tycker om klänningarna väldigt mycket eftersom de är såpass figurnära som de är och kjolen är redan en ny favorit även fast jag vet att det kommer dröja innan jag kan använda den. Kanske kan den hänga med i resväskan på påsklovet?

Kommer förhoppningsvis ha en massa mer att visa sedan när jag kommer tillbaka till Sverige igen, hoppas verkligen att Finja kan hjälpa mig hitta en bra outfit till eventet Cajsa och jag ska på nästa helg i Stockholm. Lovar att ni är de första som får se i sådana fall! ; ) Kramis!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s