DAY ONE

cafe

Det har varit en rätt så dimmig och regnig första dag här i Hamburg, men vi tog oss ut en stund på eftermiddagen och gick till ett veganskt café ungefär 25 minuter ifrån där vi bor. Jag har faktiskt inte ätit så mycket veganskt förut och speciellt inte bakverk, men jag blev jätteförvånad över hur gott det var!

cafe1cafe2cafe3cafe4cafe5cafe6

Jag beställde en choklad- och banankaka och en varm choklad med mandelmjölk. Kakan var riktigt god, men den varma chokladen var inte hundra procent min grej. Dock kul med lite omväxling och dessutom skönt att komma ut en stund! Önskar att Örebro hade varit lite mer som Hamburg, allt finns liksom här! Vi pratade om det förut att det är så kul att det finns till exempel veganska caféer och restauranger som inte serverar något annat än just det. Har faktiskt aldrig sett det hemma!

Nu ska vi äta (igen haha) och sedan ska jag svara på lite mail. Ha en fin kväll och en bra dag i skolan/ på jobbet imorgon alla ni som inte har lov. Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s