BEST SMOOTHIE EVER

img_0253.jpgimg_0254.jpg

För att få en energi-boost på mornarna eller eftermiddagarna så brukar jag mixa ihop en snabb smoothie och denna är en stor favorit hos mig! Allt du behöver är mjölk, mango, banan, hallon basilika och blåbär. Just basilikan brukar jag ha i eftersom det ger lite extra smak tycker jag. Älskar smaken av bär, men brukar försöka ha i så mycket olika saker som möjligt varje gång jag gör smoothies eftersom det är kul att hitta nya kombinationer. Ett tips är också att prova mandelmjölk eller kokosmjölk istället för vanlig mjölk. Då blir det 100% veganskt och SÅ gott!

img_0255.jpgimg_0256.jpg

Vanligtvis brukar det nästan svämma över kanten haha, men denna gången verkar det som att jag missbedömde hur mycket jag skulle ha i. Var som sagt i alla fall super gott och dessutom en riktigt bra ersättning till sötsaker ifall man vill skippa sockret. Har ni några andra bra smoothie-tips? Let me know!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s