BEST SMOOTHIE EVER

img_0253.jpgimg_0254.jpg

För att få en energi-boost på mornarna eller eftermiddagarna så brukar jag mixa ihop en snabb smoothie och denna är en stor favorit hos mig! Allt du behöver är mjölk, mango, banan, hallon basilika och blåbär. Just basilikan brukar jag ha i eftersom det ger lite extra smak tycker jag. Älskar smaken av bär, men brukar försöka ha i så mycket olika saker som möjligt varje gång jag gör smoothies eftersom det är kul att hitta nya kombinationer. Ett tips är också att prova mandelmjölk eller kokosmjölk istället för vanlig mjölk. Då blir det 100% veganskt och SÅ gott!

img_0255.jpgimg_0256.jpg

Vanligtvis brukar det nästan svämma över kanten haha, men denna gången verkar det som att jag missbedömde hur mycket jag skulle ha i. Var som sagt i alla fall super gott och dessutom en riktigt bra ersättning till sötsaker ifall man vill skippa sockret. Har ni några andra bra smoothie-tips? Let me know!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s