EN FLYGRESA SENARE

Hej! Vaknade just från att ha sovit 3 timmar, så nu sitter jag med allihopa och bara tar det lugnt. Brukar bli så trött efter att gå upp och ta bussen mitt i natten som jag gjorde idag, så att sova var  behövligt. Gick bara omkring och gäspade innan dess hehe… Det är i alla fall riktigt mysigt att vara här och jag förvånas varje gång av hur hemma jag känner mig i den här staden! Ganska skönt att veta var det mesta ligger och hur det fungerar. 

Nu ska vi snart grilla och sedan ska vi kolla mello. Blir mysigt! Hoppas att ni också får en superfin kväll, ha det bra! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s