EN FLYGRESA SENARE

Hej! Vaknade just från att ha sovit 3 timmar, så nu sitter jag med allihopa och bara tar det lugnt. Brukar bli så trött efter att gå upp och ta bussen mitt i natten som jag gjorde idag, så att sova var  behövligt. Gick bara omkring och gäspade innan dess hehe… Det är i alla fall riktigt mysigt att vara här och jag förvånas varje gång av hur hemma jag känner mig i den här staden! Ganska skönt att veta var det mesta ligger och hur det fungerar. 

Nu ska vi snart grilla och sedan ska vi kolla mello. Blir mysigt! Hoppas att ni också får en superfin kväll, ha det bra! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s