HUR JAG LOCKAR MITT HÅR

adlinksimg_2590img_2599

Har skrivit ett inlägg om detta förut, men eftersom jag ofta får frågan om hur mitt hår ser ut naturligt och ifall jag lockar/ plattar det så kommer här nu ett till! : )  Från att jag var 11 så började mitt hår förändras, så jag gick från att ha haft helt platt till jättelockigt. Vet inte riktigt var det kom ifrån, men så blev det i alla fall. Dock började det avta för något år sedan (så himla udda?), så jag upptäckte Babyliss curl secret (HÄR) som blev räddaren i nöden!

img_2645img_2649img_2651

Tror de flesta vet vid det här laget hur den fungerar, men det är helt enkelt en locktång som gör allt jobb åt en. Man bara lägger en hårslinga i facket som finns inuti och sedan gör den korkskruvar. Blir så fint när allt är klart! Ser dessutom inte längre så överstylat ut på mig eftersom jag lärt mig lite bättre hur man gör för att få bäst resultat. Har även börjat använda en glansspray (har visat den i ett tidigare inlägg) och åh, håret blir så fint! Till er som har naturligt glansigt hår – jag är avundsjuk! I alla fall stort tips till alla er som letar efter en bra locktång, in här för att se pris!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s