STRESS

img_2607

Insåg just nu att jag har  mycket att göra idag! Herregud veckan bara flög förbi! Måste packa, fixa outfits, plugga och tidsinställa inlägg. Det löser sig dock. Tycker egentligen om att ha mycket att göra eftersom jag annars gärna tar det lugnt i soffan och slösar bort hela dagen. Such a waste! Ska börja nu direkt med att snabbplugga lite glosor och sedan måste jag iväg till skolan. För er som undrar så är hjärnskakningen nästan helt borta nu också, är så glad över det! Känner mig äntligen som vanligt igen.

Nu måste jag stiga upp och starta dagen, men ha det bra! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s