BILDER FRÅN FOTOGRAFERING

I samarbete med Caroline Frankesjö (HÄR)

cropped-cf4.jpg© Caroline Frankesjö http://carolinefrankesjo.se© Caroline Frankesjö http://carolinefrankesjo.secropped-cf.jpg

FOTO: CAROLINE FRANKESJÖ

Fick bilderna nyss som Caroline tog igår när vi var ute i oset och WOW, jag är  nöjd! Hon är verkligen så himla duktig på att fota och det var jättekul att träffa henne igen, ska bli riktigt kul att fortsätta fota med henne framöver! Bor ni här i närheten så kan jag verkligen tipsa om henne, kolla in HÄR för att se mer. Lovar att visa fler framöver!

Glad alla hjärtans dag förresten! Hoppas ni alla får en superfin dag och att ni får spendera den med dem ni älskar. Själv ska jag jobba ikväll och sedan börja kolla lite på vad jag ska ha på mig på fredag. Inte jätteviktigt egentligen haha, men har inte så mycket mer för mig. Ska förmodligen också börja packa lite inför lördagen, är upptagen nästan varje dag fram tills helgen och dessutom brukar jag alltid annars packa en timme innan bussen mot Arlanda går vilket är lite stressigt hehe… Nu ska jag snart åka och äta lunch med mamma och sedan tillbaka till skolan. Ha det bra, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s