“THE WORLD IS A BOOK…”

img_2217img_2218

Har jag visat denna som jag fick av Malin i julklapp? Är lite osäker, men det skadar ju inte att göra det två gånger! Hade faktiskt aldrig sett sådana här innan jag fick den, men jag tycker att det är en så kul idé! Det är alltså en resedagbok! Man kan skrapa på en karta på de länderna man har varit i och så får man även med en bok att skriva upp flygtider, noteringar och planer i. Hur kul? Tycker att denna passar mig perfekt inför USA! Finns även ett citat på framsidan som jag tycker om väldigt mycket. “The world is a book and those who do not travel read only one page”. Det gör mig så himla taggad på att åka ut i världen och se allt som finns att se!

img_2220img_2222

Har, som ni kan se under, inte riktigt börjat fylla i allting än, utan tänkte göra det när det närmar sig avresa. Vet ju liksom inte allt än, men när jag får reda på flygtider, avgångsdatum och liknande så finns det en hel del att fylla i. Åh blir så glad bara av att tänka på det!

img_2224

↓↓↓↓

img_2225

↑↑↑↑

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s