”THE WORLD IS A BOOK…”

img_2217img_2218

Har jag visat denna som jag fick av Malin i julklapp? Är lite osäker, men det skadar ju inte att göra det två gånger! Hade faktiskt aldrig sett sådana här innan jag fick den, men jag tycker att det är en så kul idé! Det är alltså en resedagbok! Man kan skrapa på en karta på de länderna man har varit i och så får man även med en bok att skriva upp flygtider, noteringar och planer i. Hur kul? Tycker att denna passar mig perfekt inför USA! Finns även ett citat på framsidan som jag tycker om väldigt mycket. ”The world is a book and those who do not travel read only one page”. Det gör mig så himla taggad på att åka ut i världen och se allt som finns att se!

img_2220img_2222

Har, som ni kan se under, inte riktigt börjat fylla i allting än, utan tänkte göra det när det närmar sig avresa. Vet ju liksom inte allt än, men när jag får reda på flygtider, avgångsdatum och liknande så finns det en hel del att fylla i. Åh blir så glad bara av att tänka på det!

img_2224

↓↓↓↓

img_2225

↑↑↑↑

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s