MY DAY IN PICTURES

pluggplugg3plugg2

Pluggade först en massa matte imorse. Har känt mig riktigt efter ett tag nu i och med att vi har bytt lärare flera gånger, så det var verkligen välbehövligt! Lärde mig faktiskt väldigt mycket nytt av att bara sitta och läsa igenom allt själv istället för att ha hela klassen runt omkring mig. Drack även mitt favoritte, blueberry muffin tror jag det heter.

img_2553

Åkte sedan med resten av familjen till Noels träning, kände att jag behövde komma ut efter alla dagar jag spenderat inomhus. Så himla fint väder också! Dock var det lite kallt hehe och som vanligt underskattade jag vädret och hade skinnjacka(??).

img_2555
aber1

Efter det gick vi omkring en stund och sedan åkte vi och handlade mat. Jag åt dock hemma senare, kände ovanligt nog mer för att äta något annat än mcdonalds.

img_2556img_2557

Tillslut hamnade vi på Marieberg för att strosa runt litegrann. Hittade faktiskt rätt så mycket fint, men försöker att hålla lite i pengarna nu eftersom jag har spenderat så mycket den senaste tiden. Vi får se hur bra det går haha, men ska åtminstone göra mitt bästa!

Eftermiddagen spenderades framför tvn och snart ska jag äta middag. Är så sugen på pasta (som alltid), så ska se lite vad vi har hemma. Imorgon ska jag göra något jättespännande, så kika in imorgon bitti för att se vad! Kram!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s