FLIGHT BOOKED

Yay, bokade just flyg till Tyskland (Hamburg) över lovet! Ska bli så mysigt att komma tillbaka dit och spendera tid med min fina familj där borta. Hoppas också på att kunna träffa mina kompisar någon dag. Vore kul! Har ett obligatoriskt besök till det nyöppnade Primark inplanerat så jag tänker att Finja får bli den lyckliga att följa med haha… Är så nyfiken på hur det ser ut och vad som finns! Åker dagen efter HOV1’s spelning, alltså den 18e och sedan kommer jag hem söndagen efter. Välbehövligt! Åh längtar så! Har ni några resor inplanerade på lovet?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s