FLIGHT BOOKED

Yay, bokade just flyg till Tyskland (Hamburg) över lovet! Ska bli så mysigt att komma tillbaka dit och spendera tid med min fina familj där borta. Hoppas också på att kunna träffa mina kompisar någon dag. Vore kul! Har ett obligatoriskt besök till det nyöppnade Primark inplanerat så jag tänker att Finja får bli den lyckliga att följa med haha… Är så nyfiken på hur det ser ut och vad som finns! Åker dagen efter HOV1’s spelning, alltså den 18e och sedan kommer jag hem söndagen efter. Välbehövligt! Åh längtar så! Har ni några resor inplanerade på lovet?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s