SMINKFAVORITER

adlinks
img_2188

Allt mitt smink som jag använder finns i denna necessären från Victoria Secret och den tar jag alltid med mig på resor och när jag ska göra något speciellt. Jag är egentligen inte riktigt en person som lägger så jättemycket fokus på just smink, men tänkte ändå visa er mina favoriter eftersom jag har lite nytt!

img_2192img_2193

Primer: Denna fick jag i julas av min moster och den är hur bra som helst! Sminket sitter hela dagen och den är väldigt ”behaglig” att applicera. Har även en ögonprimer som jag brukar använda när jag har mycket ögonskugga, så den här använder jag till resten av ansiktet. Finns HÄR!

img_2195img_2198

Contour stick: Detta sticket från NYX är det jag brukar använda till contouring och även det funkar riktigt bra! Hade önskat att highlightern hade varit lite mer ”skimrande”, men det ser riktigt naturligt ut så jag tycker om det jättemycket. Finns HÄR om ni vill kolla in det! Borsten jag använder till denna kommer längst ner.

img_2201img_2203

Mascara: Har faktiskt använt denna ända sedan jag började sminka mig. Det har alltid varit min mammas och mosters favorit, så jag fick prova den först. Tycker faktiskt att det är den bästa av alla jag har provat. Framförallt så smular den inte (vilket jag upplever att typ alla andra mascaror gör), så det är ett jättestort plus! Finns HÄR, nedsatt pris dessutom!

img_2206img_2207

Ögonskugga: Tycker det är jättekul att experimentera med olika skuggor och denna paletten är sååå bra! Har provat Urban Decay-paletter, men tycker nästan att denna är lika även fast den är riktigt mycket billigare. Har dock snart använt slut på vissa, så det kanske är dags att klicka hem en ny snart. Finns HÄR!

img_2212img_2214img_2216

Oval brush: Här kommer en av mina favoriter! Tycker om denna borsten jättemycket och använder den i princip varje dag till contour-sticket som ni såg innan. Den blendar riktigt bra och är väldigt mjuk. Något som är bra också är att det inte fastnar så mycket i själva borsten, vilket gör att färgerna inte mixas ihop. Finns HÄR!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s