SISTA CHANSEN

dealsimg_2242

Carrara gold case – HERE

img_2243img_2244

Green marble case – HERE

img_2248

Airy blue case – HERE

Kommer ni ihåg för några dagar sedan när jag skrev om en rabattkod jag skulle ge er? Here it comes! Som ni kanske vet så är jag en influencer för iDeal of Sweden och nu har jag fått en grym kod som ger er hela 100 kr rabatt på ett helt köp! Uppge bara koden LOVEIDEAL i kassan. OBS – koden gäller ENDAST idag! På bilderna ser ni tre av mina skal och Carrara gold är mitt nog favoritskal. Tycker det är så stilrent och classy samtidigt som det passar med allt jag har på mig nästan. Gå in HÄR (direktlänk till deras hemsida) för att hitta ännu fler! Kramis!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s