SISTA CHANSEN

dealsimg_2242

Carrara gold case – HERE

img_2243img_2244

Green marble case – HERE

img_2248

Airy blue case – HERE

Kommer ni ihåg för några dagar sedan när jag skrev om en rabattkod jag skulle ge er? Here it comes! Som ni kanske vet så är jag en influencer för iDeal of Sweden och nu har jag fått en grym kod som ger er hela 100 kr rabatt på ett helt köp! Uppge bara koden LOVEIDEAL i kassan. OBS – koden gäller ENDAST idag! På bilderna ser ni tre av mina skal och Carrara gold är mitt nog favoritskal. Tycker det är så stilrent och classy samtidigt som det passar med allt jag har på mig nästan. Gå in HÄR (direktlänk till deras hemsida) för att hitta ännu fler! Kramis!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s