FAVORITMAT – RECEPT

img_2166img_2172

Detta är definitivt en av mina favoriträtter och vet ni? Den är  enkel att göra! Egentligen brukar jag byta ut den vanliga pastan mot tortellini eller fyllda pastakuddar, men nu hade jag tyvärr inte det hemma. Vanlig pasta funkar dock precis lika bra!

Allt ni behöver är:
Pasta eller tortellini (valfritt)
Bacon
Krossade tomater
Oregano
Peppar 

Stek baconet så mycket du vill (jag brukar vilja ha det rätt så knaperstekt). Häll sedan i de krossade tomaterna i pannan, krydda med oregano och peppar och rör om tills det är varmt. Koka pastan eller tortellinin i saltat vatten och voilá, tar max 20 minuter att göra och det är så himla gott! Skulle kunna äta detta till frukost, lunch och middag! Om ni ska köpa pastakuddar eller tortellini så rekommenderar jag med ricotta eller spenatfyllning, det tycker jag brukar bli bäst.

img_2178img_2184

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s