ORKAR INTE MER

Ibland kan jag bara bli så otroligt irriterad på mig själv och min oförmåga till konsekvenstänk. Tar liksom inte hänsyn till vad min kropp klarar och även fast jag egentligen vet precis vad jag kan och inte kan göra. Orkar inte ha ont och skada mig mer längre! Kan ge er en lite background story angående vad jag menar hehe… Som ni vet så började jag träna gymnastik igen för två veckor sedan har har sedan dess tränat 5 gånger. Körde på som vanligt och igår så kom allting tillbaka igen 100x värre än jag trodde. Har verkligen ont överallt! Har alltid haft problem med skador när det kommer till gymnastiken och det får man nästan räkna med eftersom det är en så pass hård sport, men efter 4 års paus så tycker jag ändå att jag borde kunna köra normalt? Sporten är ju trotsallt något jag vuxit upp med och det gör mig så ledsen att inte kunna utöva den längre pga något så (enligt mig) oviktigt. Lyckades dessutom krascha grovt så har inte liiite ont i nacken idag. Så jobbigt! Har ju haft en lång period utan gympan, men tror ändå att ni som varit i liknande situation kan förstå.

Idag blir det nog mest att treat myself med något gott och heala innan jag totalt faller isär. Kan knappt röra nacken och har även lyckats dra på mig en sträckning utöver mina ryggproblem. Life goals! : ) Ber till vem som än lyssnar att det känns bättre imorgon. Ska ju dessutom förmodligen (ifall vädret tillåter) ut och fota, så det vore en fördel att kunna röra på mig. Hoppas att ni får en riktigt fin dag i alla fall och förlåt för negativiteten. Känner dock att jag måste få klaga litegrann ibland, så tack för att ni är bäst på att lyssna!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s