ALLA <3 DAG

Förra året fick jag hem dessa söta armband med hjärtan på (från Jane Kœnig) och visst skulle de passa bra som alla hjärtans dag-present? Tycker att de är riktigt fina! Har ju dock redan gett bort ett av de till mamma så att vi har likadana och är lite osäker på ifall de fortfarande finns kvar. Om ni vill kolla in dem så heter de love tags på Jane Kœnigs hemsida! Ska förmodligen inte köpa till någon speciell person i år dock, utan har pratat litegrann om att kanske gå på bio eller så med några kompisar runt den 14e. The only way to go när man inte har någon pojkvän att fira med haha…

Har förresten ett riktigt bra erbjudande till er som vill uppdatera mobilskalsamlingen som jag tänkte lägge upp imorgon! Har även lite roliga nyheter att berätta så jag samlar ihop allt och berättar för er då! Nu ska jag snart iväg på träning, ha en fin kväll!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s