POST WORKOUT

Har både testat livräddning idag och spelat en massa badminton, kul med lite omväxling när det kommer till träningen tycker jag! Inte för att livräddning är träning, men riktigt jobbigt är det och dessutom är det ju alltid bra att kunna. Sedan jag kom hem fram tills nu har jag inte gjort så mycket dock. Har suttit i soffan och plöjt en massa avsnitt av min nya favoritserie som mamma och jag kollar på tillsammans. Dicte! Jättebra faktiskt! Har lärt mig en massa danska på köpet också haha… Har jag förresten berättat att jag ska iväg och fota med en fotograf på fredag? Känner att jag behöver uppdatera headern till en bättre bild och det ska bli jättekul att träffa henne igen! Tror det kommer bli superbra!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s