INSTAGRAM LATELY

Här är mina nio senaste bilder på instagram och de flesta (eller ja, alla faktiskt) är tagna utomhus. Tycker om ljuset så mycket när det är snö ute eftersom det blir så vitt och ljust och dessutom har jag på senaste tiden verkligen varit taggad på att fota mycket. Hoppas det håller i sig till sommaren när det är lite finare ute. Nedan ser ni mina favoriter!

En bild som ger mig så myclet glädje, det var verkligen jättekul att spendera dagen med mina bästa vänner plus alla andra fina människor i min klass. En så himla bra dag!

Från en utflykt vi gjorde när min tyska familj var här. Väldigt kallt, men ändå kul! Gör inte vanligtvis så mycket sådant så det var kul med lite omväxling. Dessutom var det riktigt fint där!

Denna gör mig såå lugn verkligen, älskar Sveriges natur i vissa lägen! Tycker det är så fridfullt att bara titta ut över bergen och relaxa ibland när man åker skidor, annars känns det inte som att jag uppskattar omgivningen nog.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s