GREEN DOOR

Jacka – H&M / Skjorta – Atmosphere / Jeans – Pull & Bear

Har precis kommit hem från ett läkarbesök och ska nu skiva klart en engelska-uppgift innan jag åker iväg till skolan en stund. Känns som att jag alltid har sovmorgon/ inställda lektioner, men jag klagar inte hehe… Tvärtom! Ska även försöka få tag på skolsköterskan idag för att boka in lite vaccinationstider. Har runt 2-3 sprutor kvar att ta innan jag åker till USA och jag har helt glömt bort att fixa det tidigare. Ska också iväg på gymnastikträning och ett till läkarbesök innan dagen är över. En rätt så fullspäckad dag med andra ord!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s