GREEN DOOR

Jacka – H&M / Skjorta – Atmosphere / Jeans – Pull & Bear

Har precis kommit hem från ett läkarbesök och ska nu skiva klart en engelska-uppgift innan jag åker iväg till skolan en stund. Känns som att jag alltid har sovmorgon/ inställda lektioner, men jag klagar inte hehe… Tvärtom! Ska även försöka få tag på skolsköterskan idag för att boka in lite vaccinationstider. Har runt 2-3 sprutor kvar att ta innan jag åker till USA och jag har helt glömt bort att fixa det tidigare. Ska också iväg på gymnastikträning och ett till läkarbesök innan dagen är över. En rätt så fullspäckad dag med andra ord!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s