STUDIOLAMPOR

img_1946img_1947
Har tagit mig ett tag att få upp dessa, men tog äntligen tag i det i fredags! Fick två studiolampor av mina föräldrar i julklapp eftersom jag gärna vill kunna ta bilder även när det är mörkt ute (vilket det ju är ca 70% av tiden här i Sverige på vintern) och de fungerar riktigt bra! Testade de litegrann, spelade bland annat in en video angående utbytesåret som jag kanske lägger upp någon dag och jag är hittills nöjd. Är ni intresserade av att beställa hem egna så finns mina HÄR och är dessutom på rea nu. För mig som bloggar så är det guld värt att ha, men för er som tycker om att fota generellt så tipsar jag verkligen om att införskaffa sig sådana här lampor. Jättesmidigt!
img_1952
img_1941
Ser ni hur ljust det blir? I love it! Nu hade jag kanske även lite hjälp av solljuset utifrån, men det blir precis som i en fotostudio. Så nöjd! Måste dock göra lite mer space för dem så att jag har någon bra vägg i mitt rum att fota i hehe, nu står de lite trångt.
img_1956

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s