ON TOP OF THE WORLD


Minns ni dessa bilderna? Wow vad fint det var där, skulle verkligen vilja besöka Xixona (Spanien) igen! 

Idag ska jag först iväg på träning och sedan ska Noel och jag iväg på bio. Har någon sett filmen Sing? Han har pratat om den sååå länge och har visat mig trailern minst 10 gånger så jag känner att det är dags att se den nu! Efter det ska vi iväg till någon restaurang och äta. Är så himla sugen på Burger Love som finns här i Örebro, men har inte riktigt bestämt vad det blir än. Möjligtvis Pacos, är such a sucker for mexikansk mat! I övrigt händer inte så mycket mer tror jag… Vi är själva fram tills imorgon, så det lär nog bara bli lite tv-tittande och bakning eller liknande. Mysigt i alla fall! Vad ska ni göra ikväll? Oavsett vad så hoppas jag att ni får en jättefin dag! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s