MUST HAVES I GARDEROBEN

adlinksnakdcol

LACE BRA /HERE/ – JUMPSUIT /HERE/ – FLOWER TOP /HERE/ – GREY SWEATER /HERE/

Var nyss inne och kikade lite på NA-KD och hittade så himla mycket fint! Eftersom jag har fått lön nu så är jag extra sugen på lite shopping och här är några av sakerna jag kollade på. Den svarta jumpsuiten är jag helt kär i, tycker att den är riktigt snygg! Vet dock inte riktigt något bra tillfälle att bära den, men det kanske ni gör? Möjligtvis på någon fest eller festival? Tycker även att den svarta spetsbhn är sååå fin, perfekt istället för vanlig bh + att det är så mycket skönare!

nakdcoll1

GANG TOP /HERE/ – GREY DRESS /HERE/ – SILK TOP /HERE/ – BLOUSE /HERE/

Min favorit här är nog den röda blusen och den är dessutom på rea just nu! Tycker även om den grå klänningen riktigt mycket! Verkar som att klänningar med skärp midjan kommer bli rätt så inne nu till våren så man kanske borde införskaffa sig några? Ska leta runt lite mer! Vilket plagg är er favorit?

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s