INKÖP TILL USA


Pratade lite med mamma när vi var i affären senast om att jag vanligtvis tycker att det är lite jobbigt att inte få prata svenska när jag är utomlands med kompisar och så och då kom jag på att jag borde köpa böcker! Var så himla billigt (tror de kostade typ 10kr styck) så jag köpte två stycken som verkade bra, sedan kom mamma hem med en tredje för några dagar sedan. Är inte riktigt en läsperson egentligen, därav har jag inte läst dem än haha, men tror dock att det kommer vara ganska trivsamt att läsa på svenska i USA om jag får hemlängtan eller om jag bara vill ta en paus från att prata, läsa och skriva engelska hela tiden. Tycker att de verkar riktigt bra också! De två jag köpte är deckare och “Kvinnan på tåget” verkar vara lite mystiskt. Ska försöka hålla mig från att se filmen fram tills att jag har läst boken, annars förstörs liksom spänningen litegrann. Har ni några mer tips på vad man skulle kunna ta med sig som är typiskt “svenskt” eller som ger lite hemmakänsla?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s