FOR THE FIRST TIME IN FOREVER

Kom nyss hem från min allra första gympaträning med Lova, Anna och Smilla plus alla de andra tjejerna i laget. Det var riktigt kul och det kändes mer än rätt att vara tillbaka i hallen igen. Det har gått för lång tid sedan sist! Skadade mig ju i ryggen 2012, men höll ut 1,5 år innan jag bestämde mig för att ta en paus. Har sedan kört litegrann till och från men har satt som mål för mig själv att faktiskt köra nu fram tills att jag åker. Ska bli så kul! Märkte dock hur ovan jag var direkt, fick nästan ont i handlederna och höll på att dö av uppvärmningen. Blir nog bättre efter ett tag dock, hoppas på det!

I övrigt hade jag ett samhällskunskapsprov idag och efter skolan åkte jag hem och somnade i soffan framför CSI. Nu ska jag kika lite på Manchester United-Hull innan jag lägger mig. Hoppas att ni har haft en fin dag! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s