ON OUR WAY

Nu är vi på väg till Romme och jag är riktigt taggad för en heldag i backen! Dock lite trött, väldigt ovan vid att gå upp så här tidigt men det är det värt. Hoppas i alla fall på en massa snö och sol! Skulle egentligen ha jobbat idag också, men eftersom vi kommer hem lite för sent så blev jag tvungen att avboka det passet. Kanske borde gå dit och kolla på matchen för ovanlighetens skull? Vore kul faktiskt, får se hur jag mår efter dagen. Håller tummarna för att jag slipper bryta något i alla fall, vore rätt så tragiskt haha…

Ha en riktigt fin dag, lovar att visa en massa fina bilder från dagen senare ikväll. Kram på er!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s