MY GIRL GANG

adlinksskarmavbild-2017-01-27-kl-11-35-10Har ni sett Hannah Anderssons och Molly Rustas nya kampanj för Nelly än? Jag är helt kär i bilderna, följde deras resa till Fuerteventura på Instagram och wow vad underbart det såg ut! Inte alla kläder har kommit ut än, men har i alla fall valt ut mina favoriter av de som finns hittills här nedan. Är riktigt sugen på att klicka hem Drake-bikinin till nästa resa!
gg5
AIMN TIGHTS/HERE/ – PUMA PULLOVER/HERE/ – PINK BIKINI/HERE/ – AIMN SPORTBH/HERE/ – ADIDAS TIGHTS/HERE/

Färgglada träningskläder har blivit en storfavorit hos mig, så därför fastnade jag verkligen direkt för de bubbelgumsrosa tightsen från Aimn. Så snygga! Att det dessutom finns en matchande sportbh gör det hela ännu bättre. Även tightsen från Adidas tycker jag är dösnygga och det förvånar mig att de är så pass billiga! Se till att kolla in dem ifall ni behöver nya. Har ni några favoriter hittills? Har sett en massa fler riktigt snygga kläder, bland annat ett rosa set som Molly hade på sig på bilderna, men tyvärr har det inte lanserats än. Måååste dock beställa hem det när det kommer ut, riktigt fint!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s