Resor jag kollar på

What about en resa till New York? Wow vad underbart det vore att bara fly vardagen här i Sverige och åka till the city that never sleeps för en massa shopping och god mat. Dock har jag ju faktiskt redan en resa dit planerad i mitten av Juli, så får vänta tills dess!

Önskar såå att jag hellre för att sitta här under filtar och täcken kunde ligga på en strand på Hawaii (där denna bilden är tagen) och bara ta det lugnt. Drömmigt värre! Längtar mer än någonsin till värme nu när halva vintern passerat.

Innan jag dör ska jag ha åkt på safari i Sydafrika! Såg på Nicoles blogg att hon hade varit på safari i Sri Lanka och enligt henne var det helt fantastiskt, så det ska jag verkligen se till att ha på min bucket list. Tänk vad mäktigt!

Nämnde precis Sri Lanka och det har faktiskt också varit ett ställe jag länge velat åka till, verkar riktigt fint och inte lika turistigt som till exempel Thailand. Skulle inte säga nej till en Thailandsresa, men vore riktigt kul att se en plats som inte är lika turistanpassad om ni förstår mig? Tror ialla fall att jag skulle trivas!

Sist men inte minst, Brasilien! Wowowow, MÅSTE dit! Vill se en bit av sydamerika och samtidigt spendera tid i Rio. Gärna under någon karnival eller så, verkar så himla roligt! Är inte 100 på ifall det finns regnskog där, men skulle också vilja ta någon guidad tur i Amazonas någon gång för att se den speciella naturen.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s