Donuts

Kom hem för någon timme sedan och har nu landat i soffan med Brottsplats USA på tvn. Mitt favoritprogram of all times, har kollat på det ända sedan jag var 10 och jag tröttnar aldrig! Tror faktiskt det är något sådant jag skulle vilja hålla på med i framtiden. Lösa brott och liknande. Har faktiskt kollat en hel del på universitetsutbildningar med sådan inriktning och har kommit fram till att jag tror att kriminologi eller polishögskolan skulle passa mig perfekt. Dock är jag ju väldigt intresserad utav andra saker också, så det får jag tänka på senare.

Har i alla fall varit en stund på Hindersmässan idag med Cajsa, Bello, Tea, Bella, Madde och Alice. Riktigt mysigt! Verkade dock inte som att allt hade startat än, men vi lyckades åtminstone hitta munkarna vi ville ha så vi blev nöjda. Gick sedan förbi Waynes för att utnyttja våra Plockd-rabatter haha, allt för fika! Måste bara säga att jag är så glad att jag har mina tjejer vid min sida, känner mig verkligen lyckligt lottad med så fina vänner

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s