Sunrise

Wooow alltså kolla hur sjukt fin soluppgången var utanför mitt fönster för några dagar sedan! Blir så imponerad av hur fin vår jord kan vara även fast solen går upp och ner varje dag, önskar att alla hade möjlighet att få uppleva världen så lugn och fridfull som vi har chansen att göra.

Nu ska jag snart dra mig upp ur sängen och sedan åka iväg till skolan en stund. Har jag nämnt att jag har möblerat om i mitt rum? Gjorde det för några dagar sedan och sedan dess har jag sovit så himla bra! Känns som att man alltid gör det när man gör om i rummet? Aja struntsamma, idag står lite fotande och träning på schemat. Ska förhoppningsvis också hämta ut ett riktigt kul paket! Visar er senare. Ha en riktigt fin dag allihopa, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s