Elvin har fått sin placering!

bal(elvinovanj)

Åh, hade typ 8 missade samtal från Elvin förut idag, så bad honom ringa upp nyss och då berättade han att han hade fått sin värdfamilj! Blev så himla glad för hans skull! Minns gången då jag lyckades övertyga honom om att också anmäla sig till ett år i USA och det är så himla kul att alla tre (dvs Lova, Elvin och jag) äntligen har fått våra familjer! Dessutom har vi alla hamnat på så olika ställen så vi kommer verkligen få tre helt olika år. Tror det kommer bli helt fantastiskt! Vet inte en enda gång som Lova och jag inte har pratat om utbytesåret när vi ses, det är liksom redan en så stor del av våra liv. Men back to the subject, Elvin hamnade i Columbia, South Carolina. Eftersom man i vissa fall måste acceptera sin värdfamilj (kan vara ifall det bara finns en förälder eller om föräldrarna är av samma kön) så är det inte 100% klart än, men till mig sa han att han skulle säga ja och det tror jag kommer bli riktigt, riktigt bra! Är så glad för hans skull!

Nu ska jag sova, men ville verkligen se till att berätta detta innan. Allting känns så verkligt nu, är mer än taggad på det som ligger framför oss!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s