Gårdagen

Hola amigos, mår ni bra? Hope so! Vaknade tidigt hos Ophelia imorse och gick sedan upp och fixade frukost med hennes mamma. Var kvar hos henne ett tag och bara tog det lugnt, sedan åkte jag hem till Linda och kollade på film. Så mysigt! Det är verkligen såå skönt att ha någon som bor så nära mig som hon gör, typ bara 75 m! Ialla fall så var jag där en stund och sedan gick jag ut på en prommis på kvällen. Har alltså hunnit med relativt mycket idag. Nu ska jag snart göra mig iordning och kolla på någon serie innan jag lägger mig. Skulle gärna ta en extra helgdag, men längtar efter mina fina tjejer!

Skrev ju inte så mycket igår, men hade en riktigt bra kväll hemma hos Douglas (som hade födelsedagsfest) med en massa fina människor. Grattis igen Douglas! Åkte dit runt 20 med några kompisar och stannade tills typ 23.30, sedan åkte jag som sagt hem med Ophelia. Var längesedan vi sågs faktiskt, så det var mysigt att catch up!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s