Gårdagen

Hola amigos, mår ni bra? Hope so! Vaknade tidigt hos Ophelia imorse och gick sedan upp och fixade frukost med hennes mamma. Var kvar hos henne ett tag och bara tog det lugnt, sedan åkte jag hem till Linda och kollade på film. Så mysigt! Det är verkligen såå skönt att ha någon som bor så nära mig som hon gör, typ bara 75 m! Ialla fall så var jag där en stund och sedan gick jag ut på en prommis på kvällen. Har alltså hunnit med relativt mycket idag. Nu ska jag snart göra mig iordning och kolla på någon serie innan jag lägger mig. Skulle gärna ta en extra helgdag, men längtar efter mina fina tjejer!

Skrev ju inte så mycket igår, men hade en riktigt bra kväll hemma hos Douglas (som hade födelsedagsfest) med en massa fina människor. Grattis igen Douglas! Åkte dit runt 20 med några kompisar och stannade tills typ 23.30, sedan åkte jag som sagt hem med Ophelia. Var längesedan vi sågs faktiskt, så det var mysigt att catch up!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s