17-års firande

Denna fick Lova av mig igår på hennes middag och jag hoooppas verkligen att den är bra! Har faktiskt kollat runt lite själv på ansiktsmasker eftersom jag har så torr hy och nu när jag sökte så kom faktiskt denna upp som en rekommenderad. Kanske borde köpa en till mig själv också! Utöver det fick hon bland annat riktigt snygga träningskläder från H&M av några andra tjejer. H&M har verkligen stepped up their game när det kommer till träningskläder, måste verkligen se till att kolla upp dem.

Fina Amanda och Lova!

Kvällen blev jättelyckad och det var superkul att träffa alla! Borde kanske också ha haft något för att fira min födelsedag, men är inte alls lika bra att planera sådant. Gick ju ut och åt på Pinchos med några tjejkompisar istället och det var också riktigt mysigt, så det får bli nästa år istället. Måste i alla fall fixa ett goodbye-party när jag åker i sommar, har pratat lite med Cajsa om att fixa något ifall hon blir antagen till svenska skolan i Kenya. Vore så kul!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s