Vad ska jag göra?

Som ni kanske har märkt av så är inte jag direkt den bästa personen på att acceptera mina val och fullfölja allt jag gör. Får ofta kalla fötter och backar ur eller ångrar mig. Nu är inte USA-resan inkluderat i detta, finns inte en chans att jag kommer ångra mig angående den, men just nu handlar mycket om skolan för mig. Ska man verkligen behöva känna varje dag på lektionerna att man valt fel eller borde jag göra något åt det igen? Har typ terroriserat min SYV med impulsiva möten och funderingar under förra terminen och vill inte vara till besvär, men har faktiskt bestämt mig för vad jag tror blir bäst. Just nu går jag Internationell Ekonomi och tycker att det är helt okej. Problemet är bara att de ämnena jag har svårt för och inte tycker är så kul är just de ämnena som är speciella för linjen. Alltså en stor indikation på att jag valt fel. Dock känner jag att jag vill fullfölja detta året i min klass på samma program och i tvåan (när jag kommer tillbaka från USA) byta inriktning till Juridik istället för Internationell. Det innebär att jag slipper göra ett UF-företag och att jag får en massa fler ämnen gällande ämnen jag är väldigt intresserad av.

Vad hade ni gjort? Nu har jag ju i och försig skrivit vad jag vill göra redan haha, men ibland kan det vara ganska bra att få hjälp utanför mitt egna huvud. Tänker så mycket hela tiden och får nya idéer varje gång. Tycker dock att detta låter rimligt… Jaja, nu ska jag fixa frukost och dra till skolan en snabbis. Ha en fin dag! Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s