Helgens to do-list

Torsdag: Möte med rektor, träffa Josefine, baka, träna

Fredag: Träna, Lovas födelsedagsmiddag, köpa present, hämta ut paket

Lördag: Gympaträning, hockeymatch med Madd & Bella, fest på kvällen

Söndag: Jympa-pass, simma, skicka iväg paket

Har en hel del att göra denna helgen och är riktigt taggad på att äntligen bli ledig! Slutar dessutom 11 på fredag, så får en ganska lång dag att hinna med allt på. Idag ska jag träffa Josefine som ni kan se och vi ska förmodligen baka. Ska bli så kul! Var längesedan vi träffades faktiskt. Har även haft ett möte med rektorn (som inte riktigt blev något möte) där vi pratade lite om att läsa in tvåan under mitt USA-år. Dock får min skola tydligen inte bedriva distansundervisning så det blir inte så. Lite synd för det betyder att jag måste byta klass när jag kommer tillbaka, men det räknade jag ju med när jag bokade mitt utbytesår så det blev ingen nyhet. Har dock börjat vela igen angående mitt gymnasieval. Tycker så synd om min skola som måste hantera mina olika önskemål hela tiden, men känner ändå att jag måste göra det som passar mig bäst. Vi får se hur det blir…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s