Är det ens möjligt?

Hello honeypies, hoppas att ni mår bra! Kollade precis klart på det sista avsnittet av Saknad med mamma (en serie på c-more) och ska nu gå och lägga mig. Har bara en lektion imorgon, så vi börjar 09 och slutar 09.55. Hur lyxigt? Gör mig glad haha… Fick förresten en massa meddelanden av både min mormor och min morfar i olika familjechatter om att det tydligen snöar i Spanien! Liksom va? Är det ens möjligt? Min morfar bor ju där hela tiden så han tycker det är kul, men min mormor som åkte till sitt hus där för bara några dagar sedan så är det förmodligen inte lika kul. Pratar inte om några snöflingor nu, utan typ 5-10 cm på vissa ställen(?!). Tror inte det har hänt på typ 100 år! Ganska coolt ju!

Nu ska jag dock sova, måste vara pigg tills imorgon då jag har en massa kul inplanerat. God natt

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s