Today is the dayyyy

Skrev ju igår att jag skulle göra något väldigt spännande idag och jag ska nämligen på min första gympaträning på 2,5 år! Känns så himla kul och extra roligt är det att Lova och Anna också ska börja igen. Är så taggad! Vi får se lite hur det går eftersom det var såpass längesedan jag körde, men förhoppningsvis går det bra och jag hoppas(!!) att jag inte skdara mig igen. Vore rent ut sagt förjävligt, har haft det jobbigt nog med skador inom gymnastiken, så jag ber till gud att jag ska slippa denna gången. Just nu är jag också mest ute efter träningen och kanske inte direkt för att bli bäst, som jag ville förut. Åker ju dessutom om ett halvår, så jag kommer säkert ha nytta av gymnastiken på mina cheerleading try outs.

Nu ska jag snart iväg till skolan, men först ska jag äta frukost och kolla lite flygpriser. Osäker på om jag ska resa någonstans på sportlovet då jag kanske ska jobba den veckan, men man kan ju alltid hålla utkik efter flyg! Ha en bra dag, kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s