Today is the dayyyy

Skrev ju igår att jag skulle göra något väldigt spännande idag och jag ska nämligen på min första gympaträning på 2,5 år! Känns så himla kul och extra roligt är det att Lova och Anna också ska börja igen. Är så taggad! Vi får se lite hur det går eftersom det var såpass längesedan jag körde, men förhoppningsvis går det bra och jag hoppas(!!) att jag inte skdara mig igen. Vore rent ut sagt förjävligt, har haft det jobbigt nog med skador inom gymnastiken, så jag ber till gud att jag ska slippa denna gången. Just nu är jag också mest ute efter träningen och kanske inte direkt för att bli bäst, som jag ville förut. Åker ju dessutom om ett halvår, så jag kommer säkert ha nytta av gymnastiken på mina cheerleading try outs.

Nu ska jag snart iväg till skolan, men först ska jag äta frukost och kolla lite flygpriser. Osäker på om jag ska resa någonstans på sportlovet då jag kanske ska jobba den veckan, men man kan ju alltid hålla utkik efter flyg! Ha en bra dag, kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s