Ice skating


Igår på förmiddagen åkte vi skridskor med hela klassen som idrottslektion och visst ser det mysigt ut? Dock var det inte riktigt lika mysigt för min del då jag visade mig vara fruktansvärt dålig på att åka skridskor plus att mina knytningsfärdigheter när det kom till själva skridskorna inte heller var on point. Dock var det kul att göra något annorlunda istället för att vara i idrottssalen! Åt också världens godaste lunch när jag kom hem sedan, så det gjorde hela min dag bättre haha… Nu på eftermiddagen har jag hunnit fika Cajsa, Bello, Tea, Madde, Alice och Bella. Riktigt mysigt! Alltid lika kul att spendera tid med dem och åt dessutom första semlan för i år! Dör vad semlor är goda, önskar att de var lite nyttigare så kunde man äta dem oftare. 

Nu ska jag snart iväg till ÖKK och träna litegrann, känner att jag behöver det efter denna långa dagen! Att springa är alltid bäst där eftersom många som tränar där är mer intresserade av vikterna och maskinerna än springbanden. Ganska skönt faktiskt! Hörs imorgon igen, då ska jag göra något riktigt spännande. Kram!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s