Nya fransar + grymt erbjudande!

Före:

Efter:

Wow, är så nöjd över mina nya fransar! Har faktiskt aldrig fixat dem förut, så det var en ganska speciell upplevelse hehe… Helt klart värt det i alla fall! Har alltid haft rätt så korta ögonfransar som ni kan se på före-bilderna och har alltid behövt ha mascara för att de ska få lite volym, men not anymore! Känns så bra! Har dessutom planerat att i princip sluta med smink nu under de kommande vintermånaderna eftersom min hy blir så torr, så det passar ju perfekt med långa och snygga fransar.

Jag fixade mina hos Emilia, en supersnäll och framförallt duktig tjej som håller på att utbilda sig. Just nu har hon ett grymt erbjudande till alla er i Örebro som vill fixa era fransar, där ni endast behöver betala 150:- för ett nytt set! Hur bra är inte det?! Jag nappade direkt! Valde att inte göra mina så jättelånga, utan ville hellre ha dem rätt så naturliga och de blev precis som jag ville. Vill ni kontakta Emilia så finns hos på Facebook, där hon heter Emilia Videudde. Skynda skynda skynda, först till kvarn!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s