From Desenio


I julklapp fick jag denna av mamma och pappa och lat som jag är så har jag inte packat upp den förrän nu. Tycker den är så fin! Skickade en länk till den till mamma innan jul när jag kikade runt på lite saker på Desenio och blev riktigt glad när jag fick den! Har ju ett litet nytt “tema” i mitt rum nu, lite mer guld och grönt och mindre rosa. Därför valde jag en guldig ram att ha runtom! Passar perfekt i mitt rum och tycker att de färgerna är riktigt fina tillsammans. Vill ni kolla in denna ni också, så finns den HÄR. Finns även en massa andra motiv också som jag tycker är riktigt fina, men tycker tavlor är lite svårt att beställa så ska försöka kolla in fler i riktiga affärer någon gång. Har ni något tips på var man kan hitta?

Tänker mig att den ska sitta här på väggen. Ska ta bort den vita hyllan och sätta den över byrån där ljuslyktorna står. Tror det kommer bli jättebra! Dessutom matchar tavlan den guldiga ljuslyktan och den gröna marmorplattan som står där. Visar er när hela rummet är klart! Kram!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s