A gift

God morgon fina ni! Mår ni braaa? Det gör jag, så himla glad att det är lördag. Ska snart iväg till gymmet och sedan ska jag jobba. Ska bli kul! Var så himla roligt i torsdags när Lova och jag jobbade, tror inte jag har skrattat så mycket på länge. Det var även riktigt mycket folk i hallen, så stämningen var liksom lite mer “laddad” än vad den brukar. Alltid roligare på matcherna då!

Kom på att jag helt glömt bort att visa en av födelsedagspresenterna jag fick av min mormor, nämligen detta halsbandet! Har blivit lite av en tradition att jag får halsband av mormor och jag blir lika glad varje gång! Brukar ha på mig dem hela tiden faktiskt, tror jag har haft halsband på mig 24/7 sedan 2014. Konstig tanke egentligen hehe, men jag tycker det är så himla fint! ♥

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s