A gift

God morgon fina ni! Mår ni braaa? Det gör jag, så himla glad att det är lördag. Ska snart iväg till gymmet och sedan ska jag jobba. Ska bli kul! Var så himla roligt i torsdags när Lova och jag jobbade, tror inte jag har skrattat så mycket på länge. Det var även riktigt mycket folk i hallen, så stämningen var liksom lite mer ”laddad” än vad den brukar. Alltid roligare på matcherna då!

Kom på att jag helt glömt bort att visa en av födelsedagspresenterna jag fick av min mormor, nämligen detta halsbandet! Har blivit lite av en tradition att jag får halsband av mormor och jag blir lika glad varje gång! Brukar ha på mig dem hela tiden faktiskt, tror jag har haft halsband på mig 24/7 sedan 2014. Konstig tanke egentligen hehe, men jag tycker det är så himla fint! ♥

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s