Favoritresa 2016


På en sååå cool klippa i närheten av min morfars lägenhet i Torrevieja. Lite småläskigt att sitta där på kanten, men det var det värt!

Min älskade morfar och jag i Xixona

Finafina Hanna, var så kul att spendera den resan med henne!

En av mina favoritresor från 2016 var definitivt den Hanna och jag gjorde i början av året när vi åkte först till Bryssel, sedan Spanien och tillsist Köpenhamn. Torrevieja var ju själva destinationen, men vi spenderade lite tid i de andra städerna också. Längtar tillbaka jättemycket, det var en så rolig resa och faktiskt den första resan jag gjorde med en kompis! Hade rest med mitt lag till Island och Italien innan, men aldrig med bara en kompis. Det var så spännande!

Hoppas verkligen på att jag kan göra en liknande resa innan USA och hälsa på i Spanien. Vore så kul! Har ju både mormor och morfar med varsin sambo där, så ska definitivt se till att kolla upp det. Var riktigt längesedan jag var där! Har någon av er varit där?

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s