Frågor om utbyte

– Vissa frågor har jag fått i kommentarsfältet, andra i verkligheten. Alltså lär formuleringarna inte alltid vara exakta.ari1img_2430.jpg

Kul att läsa din blogg Vanja! Jag åker till South Carolina med STS det här året också och undrar vad du tycker är allra viktigast att tänka på innan man åker?
Åh taack! Jag tror det allra viktigaste för min del kommer vara att hinna säga hej då till alla, då tror jag inte att jag kommer få så mycket hemlängtan. Annars kan jag tro att det är viktigt att känna sig förberedd så att man slipper stressa. Jag kommer lätt börja packa två veckor innan för att vara helt säker på att allt jag ska få med mig är nedpackat.

Hur är din familj? Vad gillar dom att göra?
Min värdfamilj verkar vara riktigt, riiiktigt bra! Är så himla nöjd och tror att jag kommer trivas hur bra som helst där. Vi pratade mycket om sport när vi videchattade, så det är definitivt ett gemensamt intresse. Vi pratade även lite om resor och så och de verkar tycka om att åka omkring och se saker lika mycket som jag faktiskt!

Vilken stat hamnade i och hade du velat hamna någon annanstans?
Jag hamnade i San Tan Valley, Arizona! Kunde inte vara nöjdare! Verkar så fint och jag är dessutom riktigt nöjd med både skolan och familjen. Finns även mycket att se i och runt Arizona. Till exempel ligger Grand Canyon där. AZ var faktiskt det jag hoppades på från början, men hade jag varit tvungen att välja en annan stat så hade säkert Texas eller något liknande också varit kul. Men som sagt så är jag helt överlycklig över min placering och skulle aldrig någonsin vilja byta!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s