Där jag vill vara


Denna platsen ligger definitivt på min topp 3 lista på de finaste platserna jag någonsin besökt, wow! 

Kollade igenom lite bilder på datorn förut och hittade dessa från Österrike som jag besökte i somras med Finja. Så fantastiskt fint! Vi var mestadels uppe i bergen, men även i en stad som hette Villach där vi strosade omkring i stan. Blev dock en ganska stor kontrast när vi åkte dit från Italien. Vi åkte i shorts från Bibione där det var 30 grader till bergen i Grossglockner där det låg på 7-10 grader. Helt klart värt dock! Tycker det är det perfekta resemålet om man inte vill åka så långt ifrån Sverige. Säkert också riktigt bra skidåkning där i bergen, vi var dock där på sommaren så det var inte så jättemycket snö tyvärr. 
Processed with VSCO with a6 preset
Ser ni hur coolt? Vi stod ovanför molnen och tittade ner på bergen och vägarna som låg nedanför. Riktigt häftigt! Om jag inte har någon större resa inplanerad innan USA i sommar så skulle jag verkligen vilja åka tillbaka dit med familjen! Stort tips!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s