Bokat skidresa

romme1-2romme

Har ni läst min blogg nu i vinter så lär ni har märkt min längtan till snö och idag bokade jag äntligen en skidresa till Romme! Har aldrig riktigt varit och åkt sidor med familjen, utan varje gång jag varit iväg har det antingen varit med kompisar eller med skolan och denna gången är det hela ekonomi-programmet som ska iväg tillsammans. Ska bli så himla kul! Hoppas bara att inte alla mina kompisar är proffs haha, vore lite sorgligt eftersom jag helst undviker de brantaste backarna. Vi åker i alla fall den 31, alltså om 20 dagar ungefär och jag hoppas verkligen på fint väder! Vore underbart med solsken och minusgrader.

Ska förresten försöka åka iväg och kolla på en ny skidjacka innan, min är lite kall faktiskt och det är riktigt jobbigt att frysa i backen. Det kan nog många av er känna igen er i! Har någon av er varit i Romme innan? Tror detta blir min fjärde gång, trivs jättebra där! Vet var de flesta backarna ligger och det är liksom inte allt för stort, passar mig perfekt!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s